Smart!Reïntegratie


Dit is Smart

‘Smart’ staat voor Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch en Tijdgebonden. Dat is de belofte die wij uw bedrijf of organisatie doen als u ons inschakelt. Onze mensen weten alles van verzuim en re-integratie, en graag stellen wij onze specifieke kennis en expertise eveneens beschikbaar om uw huidige verzuimbeleid te onderzoeken en verbeteren.

Slim re-integreren: de Smart-methode

Bij ziekmelding hebben werkgever én werknemer belang bij zo kort mogelijk verzuim en zo verantwoord mogelijke re-integratie. Smart!Reïntegratie kijkt daarom verder dan ziekte, verzuim en re-integratie. Wij onderzoeken ook of er in uw organisatie (of bij de werknemer) factoren zijn die een succesvol re-integratietraject in de weg staan.

Zo werkt Smart!Reïntegratie

Onze aanpak is gericht op een snelle terugkeer van zieke werknemers. Wij kiezen voor de onconventionele oplossing als dat in het belang is van onze klanten. Zo is onze Z.O.T.-aanpak (Ziek Op het werk, Tenzij…) in de praktijk zeer succesvol gebleken, voor werknemer én werkgever. Verder zijn wij een transparant, flexibel bedrijf met een landelijk bereik en wij maken graag resultaatafspraken met u.